Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Kasterlee is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Kasterlee jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Kastelse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een goede binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Kasterlee.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Kastelse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Kasterlee helemaal uitwerkt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis een upgrade gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Kasterlee overlaten aan onze interieurarchitecten.