Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of onderneming in Keiem nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Keiem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Keiemse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Keiem te laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Keiemse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Keiem compleet opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Keiem om tot een prachtig eindresultaat.