Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woning in Kerkhove nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurdesign compleet aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Kerkhove jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal opknappen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Kerkhoofse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Kerkhove te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Kerkhoofse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Kerkhove compleet ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Of het nu gaat om mogelijke moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Kerkhove over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!