Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Kermt nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje compleet aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Kermt jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Kermtse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Kermtse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Kermt volledig uitwerkt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Kermt laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Kermt!