Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw woonst of onderneming in Kessel-Lo is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp volledig aan onze vakspecialisten over te laten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Kessel-Lo jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Kessel-Lo te laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Kessel-Lose project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Kessel-Lo helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal opknappen. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Kessel-Lose bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst een upgrade gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Kessel-Lo zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!