Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of huis in Kester ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kester jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Kester laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Kesterse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Kesterse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Kester wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurdesigner. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw zaak of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. Laat je bouwproject in Kester over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!