Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw huis of zaak in Kinrooi ontzorgen we je helemaal. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Kinrooi jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een huis. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Kinrooi te laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Kinrooise project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Kinrooi helemaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Kinrooise bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Kinrooi om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.