Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Kleine-Brogel ontzorgen we je compleet. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Kleine-Brogel jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Kleine-Brogelse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Kleine-Brogel uit en volgt alles op de voet. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Kleine-Brogel laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Kleine-Brogelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw onderneming of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Kleine-Brogel over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!