Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw woonst of zaak in Kleine-Spouwen nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kleine-Spouwen jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Kleine-Spouwense project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Kleine-Spouwen uit en volgt alles op de voet. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Kleine-Spouwen te laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Kleine-Spouwense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning behoefte aan vernieuwing? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Kleine-Spouwen gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!