Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Kobbegem is het ons doel om je compleet te ontzorgen. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Kobbegem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Kobbegemse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Kobbegem totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Kobbegem laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Kobbegemse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw zaak of woning behoefte aan vernieuwing? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Kobbegem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.