Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw huis of onderneming in Koksijde is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Koksijde jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Koksijde te laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Koksijdse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Koksijdse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Koksijde uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden: we houden je altijd op de hoogte. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Koksijde om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.