Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Koningshooikt ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze professionals over te laten. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Koningshooikt jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Koningshooiktse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Koningshooikt compleet opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele complicaties: we houden je telkens op de hoogte. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Jouw bouwproject in Koningshooikt laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Koningshooiktse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat vernieuwing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Koningshooikt om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.