Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of huis in Koolkerke ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Koolkerke jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Koolkerkse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Koolkerkse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Koolkerke volledig ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Koolkerke. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Koolkerke over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!