Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Koolskamp nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Koolskamp jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Koolskampse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Koolskamp compleet opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Koolskamp te laten schitteren.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Koolskampse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw onderneming of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Koolskamp om tot een prachtig resultaat.