Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw woonst of zaak in Kortenberg nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Kortenberg jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig verbouwen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Kortenbergse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Kortenbergse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Kortenberg totaal opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Kortenberg te laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Kortenberg om tot een prachtig resultaat.