Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Kortessem ontzorgen we je totaal. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kortessem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een sterke interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Kortessem te laten fonkelen.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Kortessemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Kortessemse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Kortessem totaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Je kan je bouwproject in Kortessem zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!