Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Kortrijk ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurplaatje compleet aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kortrijk jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Kortrijk laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Kortrijkse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Kortrijk totaal opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om mogelijke complicaties of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig opknappen. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Kortrijkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Kortrijk zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!