Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of zaak in Kozen is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Kozen jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Kozen laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Kozense project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Kozen helemaal uitwerkt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden: we houden je steeds op de hoogte. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Kozense bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Kozen om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.