Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Kuttekoven nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Kuttekoven jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Kuttekovense project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Kuttekoven compleet opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Kuttekovense bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of huis. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Kuttekoven laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Kuttekoven gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!