Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Kuurne nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Kuurne jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Kuurnse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Kuurne totaal uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet renoveren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Kuurnse bouwproject?

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Kuurne laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Kuurne gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!