Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of onderneming in Laar is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Laar jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Laarse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Laarse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Laar totaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. Jouw bouwproject in Laar laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw onderneming of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Laar!