Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw huis of onderneming in Laarne ontzorgen we je volledig. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Laarne jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Laarnse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Laarne te laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Laarnse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Laarne totaal ontwikkelt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke moeilijkheden. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Laarne over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!