Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw woonst of zaak in Langdorp nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Langdorp jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Langdorpse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Langdorp volledig opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om potentiële moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal verbouwen. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Langdorpse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Langdorp laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Langdorp zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!