Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw zaak of woonst in Langemark-Poelkapelle nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Langemark-Poelkapelle jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Langemark-Poelkapelse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woonst of openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Langemark-Poelkapelle.

High-end interieur voor jouw Langemark-Poelkapelse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Langemark-Poelkapelle helemaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Langemark-Poelkapelle overlaten aan onze interieurarchitecten.