Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw woning of zaak in Langemark ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurdesign compleet over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Langemark jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Langemarkse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Langemark uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke moeilijkheden. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Langemark te laten schitteren.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Langemarkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning behoefte aan vernieuwing? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Langemark!