Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Lauwe ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Lauwe jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Lauwse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Lauwe totaal opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet verbouwen. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Lauwse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een huis of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Lauwe te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis behoefte aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Lauwe over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!