Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Lede is het ons doel om je compleet te ontzorgen. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Lede jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurdesigner streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en openbare ruimte. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Lede te laten fonkelen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Leedse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Leedse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Lede volledig opvolgt en uitwerkt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je telkens op de hoogte. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Lede overlaten aan onze interieurarchitecten.