Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Leisele nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Leisele jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Leiselse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Leisele compleet ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke complicaties: we houden je steeds op de hoogte. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Leisele laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Leiselse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Leisele overlaten aan onze interieurarchitecten.