Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Leke ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Leke jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Leekse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of publieke ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Leke laten stralen.

High-end interieur voor jouw Leekse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw project in Leke wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Leke gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!