Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Lembeek is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Lembeek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Lembeek laten stralen.

High-end interieur voor jouw Lembeekse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Lembeek totaal opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Lembeekse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw onderneming of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Lembeek!