Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Lemberge ontnemen we al je zorgen. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Lemberge jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Lemberge.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Lembergse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Lembergse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Lemberge wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Lemberge gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!