Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw woonst of zaak in Leupegem ontzorgen we je volledig. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Leupegem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig opknappen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Leupegemse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Leupegem laten stralen.

High-end interieur voor jouw Leupegemse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Leupegem uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we telkens helder verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis een upgrade gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Leupegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!