Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw woning of zaak in Lichtervelde is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Lichtervelde jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurontwerper streeft een compleet unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Jouw bouwproject in Lichtervelde laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

High-end interieur voor jouw Lichterveldse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Lichtervelde compleet opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Lichterveldse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat vernieuwing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Lichtervelde over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!