Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Lievegem ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Lievegem jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Lievegemse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Lievegemse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Lievegem helemaal opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele complicaties. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een sterke interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Lievegem laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Lievegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!