Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw huis of onderneming in Liezele is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Liezele jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Liezelse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Liezelse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Liezele volledig opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. Jouw bouwproject in Liezele laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw onderneming of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Liezele overlaten aan onze interieurarchitecten.