Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Linkebeek ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Linkebeek jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Linkebeekse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Linkebeek totaal uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Linkebeek te laten schitteren.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Linkebeekse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Linkebeek overlaten aan onze interieurarchitecten.