Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw huis of zaak in Lo-Reninge is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Lo-Reninge jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Lo-Reninge laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Lo-Reningse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Lo-Reninge compleet ontwikkelt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Lo-Reningse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Lo-Reninge om tot een prachtig eindresultaat.