Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw woonst of zaak in Loenhout is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign helemaal over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Loenhout jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Loenhoutse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Loenhout wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Loenhout laten schitteren.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet opknappen. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Loenhoutse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Loenhout om tot een prachtig eindresultaat.