Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw woonst of zaak in Loker ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Loker jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Lokerse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Lokerse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Loker volledig opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Loker laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Loker om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.