Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in Lokeren nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Lokeren jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Lokerse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Lokerse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Lokeren helemaal opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele problemen. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Lokeren laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Lokeren!