Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of onderneming in Lombardsijde is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Lombardsijde jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Lombardsijde laten fonkelen.

High-end interieur voor jouw Lombardsijdse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Lombardsijde volledig opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie steeds op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Lombardsijdse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Lombardsijde!