Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw woning of zaak in Loonbeek is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Loonbeek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Loonbeekse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Loonbeek uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurontwerper streeft een geheel unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Jouw bouwproject in Loonbeek laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Loonbeekse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Loonbeek om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.