Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw woning of zaak in Lummen ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurontwerp compleet aan onze professionals over te laten. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Lummen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Jouw bouwproject in Lummen laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Lummense project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Lummen compleet ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. De communicatie laten we altijd helder verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Lummense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Lummen om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.