Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Maarke-Kerkem nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Maarke-Kerkem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal opknappen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Maarke-Kerkemse bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Maarke-Kerkem laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Maarke-Kerkemse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Maarke-Kerkem uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om mogelijke problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw onderneming of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Laat je bouwproject in Maarke-Kerkem over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!