Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Maasmechelen nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze professionals over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Maasmechelen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet opknappen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Maasmechelse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Maasmechelse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Maasmechelen compleet uitwerkt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden: we houden je telkens op de hoogte. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Maasmechelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw zaak of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Maasmechelen overlaten aan onze interieurarchitecten.