Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Machelen Machelen nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Machelen Machelen jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Machelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Machelen Machelen te laten stralen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Machelse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Machelen Machelen totaal opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Machelen Machelen over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!