Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of zaak in Maldegem is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Maldegem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Maldegemse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw project in Maldegem wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurarchitect. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Maldegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Maldegem laten stralen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Maldegem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.