Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Mannekensvere is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje totaal aan onze professionals over te laten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Mannekensvere jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Mannekensveerse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw project in Mannekensvere wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurontwerper. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Mannekensveerse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Mannekensvere te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Mannekensvere overlaten aan onze interieurarchitecten.