Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw woning of onderneming in Martenslinde is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Martenslinde jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Martenslindse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Martenslinde volledig opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Martenslinde laten stralen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Martenslindse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Martenslinde om tot een prachtig eindresultaat.