Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Mechelen-aan-de-Maas ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Mechelen-aan-de-Maas jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Mechelen-aan-de-Maas compleet ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Mechelen-aan-de-Maas. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Mechelen-aan-de-Maas om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.